woensdag 20 februari 2008

MUZIEK IN ANTONIUS ATELIER
Zondag 24 februari komen de gitaristen Kees van Oosterhout en Stasio Komar in atelier Antonius spelen en zingen. Van 14.00 tot 17.00 uur kunt u terecht in de Antoniusstraat 57 te Oosterhout.De entree is gratis.

Kees van Oosterhout speelt al vanaf zijn jeugd gitaar en maakte deel uit van diverse Oosterhoutse bandjes o.a. op het Parkfeest en het Bluesfestival. Ook was hij jarenlang trompettist bij de Mee-eters. Thans speelt hij bij de South Bound BluesBand en bij What’s in a Name, voorheen What’s Happening. Als duo heeft hij 10 jaar faam gemaakt met Piet v/d Bosch op de Open Atelierdagen van Cora van Wanrooij. Sinds een jaar speelt hij met Stasio Komar. Het genre varieert van blues/jazz/latin tot eigen composities van Stasio Komar.
Bij Stasio Komar is musiceren en componeren zijn lust en zijn leven. Ook hij speelt al vanaf zijn jeugd. In diverse bandjes, waarin hij begon als keyboardplayer en vervolgens als zanger/gitarist, speelde hij o.a. met de gebroeders Carli, Peter Mingaars, Gérard Komar en de kleinkunstenaar Ad van der Borst. Hij maakte deel uit van groepen als Sarah United, Notre Dame, Stage en trad zelfs op als straatmuzikant in Japan.
Tegenwoordig speelt hij vaak samen met Irene Mol. Het repertoire bestaat voornamelijk uit songs uit verschillende landen, zoals Brazilië, en uit eigen nummers in vele genres.
Wij hopen dat U met ons komt genieten van deze muziek en de kunstwerken van Cora van Wanrooij,Wien de Graaf en DianaNooten. Voor info kunt U bellen met 0162 470682

Geen opmerkingen: